Politica de retur

Returul:

Vrem să ne asigurăm că experiența dvs. pe site-ul nostru www.emolin.ro este una pozitivă. Facem tot posibilul pentru a vă oferi produse de cea mai bună calitate. Va rugam sa tineti cont de faptul ca produsele din lemn de bambus sunt produse naturale, prin urmare culorile si uneori textura acestora pot varia, iar aceste detalii nu reprezinta defecte ale produselor, ci exact confirmarea faptului ca sunt produse naturale. Verificati intotdeauna integritatea coletelor primite prin curier si anuntati-ne cat mai repede daca ati primit un produs avariat.

Dacă nu sunteți mulțumit de produsul pe care l-ați comandat vă rugăm să contactați departamentul nostru de Suport Clienți pe adresa de e-mail: contact@emolin.com in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului care sa contina:

  • motivul returului
  • pentru ce produs din factura se face retur
  • numarul si seria facturii de achzitie
  • un cont (IBAN) in care doriti sa se vireze contravaloarea rambursului (chiar daca metoda de plata a fost ramburs)
  • titularul contului in care doriti sa se vireze contravaloarea rambursului
  • numarul dumneavoastra de contact

Primirea rambursului:

Pentru a fi eligibil pentru o rambursare, trebuie să returnați produsul în termen de 14 zile de la achiziția acestuia. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit și nedeteriorat în vreun fel, iar clientul este responsabil pentru taxele de reexpediere. După primirea returului, produsele sunt verificate si, daca totul este in regula, se va procesa returul si se va transfera contravaloarea produselor returnate, prin transfer bancar in contul dat de dumneavoastra, în termen de 7 zile lucrătoare, cu excepția costurilor de livrare.


Cu drag,

Echipa emolin