Termeni si conditii

I. Despre Noi
Serviciul https://www.emolin.ro/ este oferit de Deral Kids S.R.L. cu sediul in Strada Andrei Saguna 531E, Sura Mare, Sibiu inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J32/1614/2020, avand cod unic deinregistrare RO43365213, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Strada Andrei Saguna 531E, Sura Mare, Sibiu.

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
comenzi@emolin.ro – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare acomenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
contact@emolin.ro – pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul:


II. Despre emolin.ro
emolin.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site.


III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul emolin.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele emolin.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci,logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusivimagini, texte, interfete, formulare) ale emolin.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a emolin.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul emolin.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.


IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul emolin.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului emolin.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a emolin.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii deConfidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile emolin.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Sitesi sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
emolin.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de emolin.ro. Daca aveti mai putinde 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele emolin.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
emolin.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea deproduse, la propria sa discretie.


V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al emolin.ro va vom solicita o serie dedate personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii darsi alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului emolin.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele emolin.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de emolin.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.


VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe emolin.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al emolin.ro sau plasarea comenzi fara a fi nevoie sa creati un cont
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau ramburs, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe emolin.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezintecele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.


VIII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: online cu card bancar sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales metoda de plata “Online cu card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa / Visa Electron si Mastercard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. IMPORTANT! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.


Taxele de livrare sunt in limita a 5kg, si sunt dupa cum urmeaza:

– oriunde in tara – 19 RON


IX. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service.

Aceste servicii sunt furnizate de companie „așa cum este” și „după cum sunt disponibile”. Compania nu face nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la funcționarea serviciilor lor, sau informațiile, conținutul sau materialele incluse în acestea. Sunteți de acord în mod expres că utilizarea de către dvs. a acestor servicii, a conținutului acestora și a oricăror servicii sau articole obținute de la noi este pe riscul dvs. exclusiv. Nici compania și nici o persoană asociată companiei nu oferă nicio garanție sau reprezentare cu privire la caracterul complet, securitatea, fiabilitatea, calitatea, acuratețea sau disponibilitatea serviciilor. Fără a limita cele de mai sus, nici compania, nici oricine asociat cu compania nu declară sau garantează că serviciile, conținutul acestora sau orice servicii sau articole obținute prin intermediul serviciilor vor fi corecte, fiabile, fără erori sau neîntrerupte, că defectele vor fi corectate că serviciile sau serverul care le pune la dispoziție sunt libere de viruși sau alte componente dăunătoare sau că serviciile sau orice servicii sau elemente obținute prin intermediul serviciilor vor satisface în alt mod nevoile sau așteptările dvs. Compania renunță la toate garanțiile de orice fel, fie ele expresă sau implicită, legale sau de altă natură, inclusiv, dar fără a se limita la orice garanții de comercializare, neîncălcare și adecvare pentru un scop special. Cele de mai sus nu afectează garanțiile care nu pot fi excluse sau limitate în conformitate cu legislația în vigoare.


X. Descrierea si returnarea produselor
emolin.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, emolin.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de emolin.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitatecu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pecheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, instarea in care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptiacazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa;

Dacă nu sunteți mulțumit de produsul pe care l-ați comandat vă rugăm să contactați departamentul nostru de Suport Clienți pe adresa de e-mail: comenzi@emolin.ro cu titlul: RETUR + nr comenzi, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului care sa contina:

– motivul returului

– pentru ce produs din factura se face retur

– numarul comenzii, numarul si seria facturii de achzitie

– un cont (IBAN) in care doriti sa se vireze contravaloarea rambursului (chiar daca metoda de plata a fost ramburs)

– titularul contului in care doriti sa se vireze contravaloarea rambursului

– numarul dumneavoastra de contact


XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut, trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motiveetnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. emolin.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe emolin.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc decomunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe emolin.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul deproprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din parteautilizatorilor, ale emolin.ro.
emolin.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. emolin.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. emolin.ro are dreptulde a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.


XII. Forta Majora
emolin.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau serviciicatre emolin.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa emolin.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la emolin.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele emolin.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.


XIII. Publicitatea
emolin.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sap precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea emolin.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
emolin.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: reclamatii[at]c-shop.ro, sau sa ne contactati la numerele de telefon, saula adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.


XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul emolin.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile emolin.ro se supun legislatiei romane. In caz delitigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul emolin.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizatanterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente de pe raza orasului Sibiu.


XVI. Prezentarea ofertei
emolin.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul emolin.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul emolin.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul emolin.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.